Stenski kondenzacijski kotli

Bosch Condens 2300 W

  Akcijski letakPovpraševanje

Opis

 • tip: stenski plinski kondenzacijski kotel Bosch Condens 2300 W

 • kotel je primeren za ogrevanje bivalnih prostorov cca. 300 m2 (odvisno od izolacije objekta) in omogoča pretočno pripravo sanitarne vode

 • za montažo, brezhibno delovanje in vzdrževanje skrbi servisno-montažerska mreža po celotni Sloveniji

 • nazivna moč kotla: 24 kW, ogrevanje sanitarne vode 28 kW

 • model kotla: GC 2300 W 24/28 C 23

 • modulirano delovanje kotla, vam zagotavlja samodejno prilagajanje vašim trenutnim toplotnim potrebam

 • toplotni izmenjevalnik je iz zlitine aluminija in silicija, ki skrbi za popoln prenos toplote in visok izkoristek

 • izredno visok izkoristek - 94% in energijski razred A

 • tiho delovanje kotla vam zagotavlja velik komfort bivanja

 • zaradi kompaktnih mer je še posebej primeren za majhne prostore

 • upravljanje je zelo enostavno, zlahka se boste znašli tudi brez navodil

 • enostavno vzdrževanje in čiščenje kotla je le še dodaten plus, saj so vse vgrajene komponente dosegljive iz sprednje strani

 • garancija do 5 let (pogoje za garancijo si lahko preberete tukaj » več o garancijskih pogojih«)


Energijski razred

Image title

Visok izkoristek 94%, zagotavlja vgrajen robusten toplotni izmenjevalnik iz aluminij-silicijeve litine, ter skrbi za varčno porabo energenta in nizke stroške obratovanja.
Energijski razred A.
Ogrevanje je popolnoma po vaši meri: nenehno prilagajanje kotla vašim ogrevalnim potrebam in široka izbira regulacijskih sistemov, bo poskrbela za vaše popolno bivalno udobje, ter enostavno in sodobno upravljanje.
Ob nakupu imate zagotovljen brezplačen zagon (brez elektro kabliranja).
Ker smo prepričani o posebni kakovosti naših sistemskih rešitvah, vam dajemo do 5 let garancije na pakete Bosch. Pogoje za garancijo si lahko preberete tukaj »več o garancijskih pogojih«.
Enostavna montaža zaradi kompaktne izvedbe, z minimalnimi stroški.
Čiščenje in vzdrževanje kotla je enostavno (vse komponente dosegljive iz sprednje strani).
Pravi strokovnjaki vedno pri roki: za brezhibno delovanje in vzdrževanje skrbi servisno-montažerska mreža po celotni Sloveniji.

Za popoln užitek

Prihranek energije in tiho delovanje so odraz visoke kakovosti kotla Condens 2300 W. Enostavno ga boste lahko upravljali tudi brez branja navodil, saj je uporabniški meni izredno enostaven in logično strukturiran. Skratka, kotel bo vedno poskrbel za prijetno topel dom in sanitarno vodo, ter za popolno udobje vašega doma, saj se popolnoma prilagaja vašim potrebam. Privoščite si razvajanje in to po zelo ugodni ceni.

Plinski kondenzacijski kotel Condens 2300 W omogoča široke nastavitvene možnosti. Na razpolago imate različne sodobne regulatorje, za krmiljenje in nadzor kotla. Prepričani smo, da bomo našli najprimernejšega tudi za vas. Kotel Condens 2300 lahko namestite tudi v bivalnih prostorih, saj odlična izolacija poskrbi za izredno tiho delovanje, majhne dimenzije pa za vgradnjo praktično kjerkoli.

Kotel je izredno učinkovit in varčen (izkoristek do 94%, energijski razred A), zato je poraba energenta majhna, obratovalni stroški pa zaradi vgrajenih varčnih komponent izredno nizki. Modulirano delovanje kotla v območju od 10% -100% vedno prilagaja moč vašim trenutnim ogrevalnim potrebam in deluje učinkovito tudi takrat, kadar ne potrebujete polne zmogljivosti. Rezultat: visoka energetska ogrevalna učinkovitost in varčna poraba energenta.


Vzdrževanje kotla
Vzdrževanje kotla je priporočljivo enkrat letno, ki ga naj opravi pooblaščeni serviser. Servisna mreža je razvejana po celotni Sloveniji, zato boste ne glede na to kje živite zagotovo našli v bližini primernega serviserja, ki vam bo v čim krajšem možnem času napravo letno pregledal.

Seznam pooblaščenih serviserjev


Image title


Image title


Image title


Image title


Investirajte v to, kar je dokazano!

Investirajte v preverjeno kakovost, znanje in izkušnje, ki smo jih vedno pripravljeni deliti z vami. Tako bo vaša odločitev o izbiri najbolj primernega ogrevalnega sistema najboljša in lažja.

Prava odločitev vedno šteje, zato stopite v stik z nami: