Stenski kondenzacijski kotli

Bosch Condens 2300 W

  Akcijski letakPovpraševanje

Stenski plinski kondenzacijski kotli GC 2300 W s pretočno pripravo sanitarne vode

Plinski kotel za majhna in velika stanovanja

Imate stanovanje in malo prostora za vgradnjo ogrevalne naprave? Za vas imamo rešitev: stenski plinski kondenzacijski kotel GC 2300 W, ki je izredno majhnih dimenzij (V x Š x G: 713 mm x 400 mm x 300 mm). Plinski kotel boste lahko enostavno vključili v kateri koli prostor. Prednost pa ni samo v njegovi majhnosti, ampak tudi v njegovi učinkovitosti in tihem delovanju. Z izjemno prevodnostjo toplote dosega visoke izkoristke (94 %), odlična izolacija pa poskrbi za popoln komfort bivanja, saj ogreva šepetaje tiho.   

Kaj zmore kotel kljub majhnosti?

Stenski plinski kondenzacijski kotli Bosch imajo vse, kar potrebujete za varčno, tiho in brezhibno delovanje. Milijonkrat preizkušeni toplotni blok iz aluminij-silicijeve litine zmore preprečevati nalaganje oblog, zato je življenjska doba takega kotla bistveno daljša. Stenski plinski kondenzacijski kotel GC 2300 W omogoča ogrevanje bivalnih prostorov in pretočno pripravo sanitarne vode, in ima vse, kar potrebujete za najučinkovitejše ogrevanje.    

Katere so prednosti, ki jih lahko še izkoristite, če se odločite za stenski plinski kondenzacijski kotel Bosch?

 • Brezplačen zagon (v ceni ni vključeno elektro kabliranje).

 • Garancija do 5 let (o podaljšanju lahko preberete tukaj »več«)

 • Najtežje odločitve lahko prepustite usposobljenim strokovnjakom (razvejana servisno-montažerska mreža z več kot 150 poslovnimi partnerji po vsej Sloveniji).

Energijski razred

Image title

Visok izkoristek 94%, zagotavlja vgrajen robusten toplotni izmenjevalnik iz aluminij-silicijeve litine, ter skrbi za varčno porabo energenta in nizke stroške obratovanja.
Energijski razred A.
Ogrevanje je popolnoma po vaši meri: nenehno prilagajanje kotla vašim ogrevalnim potrebam in široka izbira regulacijskih sistemov, bo poskrbela za vaše popolno bivalno udobje, ter enostavno in sodobno upravljanje.
Ob nakupu imate zagotovljen brezplačen zagon (brez elektro kabliranja).
Ker smo prepričani o posebni kakovosti naših sistemskih rešitvah, vam dajemo do 5 let garancije na pakete Bosch. Pogoje za garancijo si lahko preberete tukaj »več o garancijskih pogojih«.
Enostavna montaža zaradi kompaktne izvedbe, z minimalnimi stroški.
Čiščenje in vzdrževanje kotla je enostavno (vse komponente dosegljive iz sprednje strani).
Pravi strokovnjaki vedno pri roki: za brezhibno delovanje in vzdrževanje skrbi servisno-montažerska mreža po celotni Sloveniji.

Opis

 • tip: stenski plinski kondenzacijski kotel Bosch Condens 2300 W

 • kotel je primeren za ogrevanje bivalnih prostorov cca. 300 m2 (odvisno od izolacije objekta) in omogoča pretočno pripravo sanitarne vode

 • za montažo, brezhibno delovanje in vzdrževanje skrbi servisno-montažerska mreža po celotni Sloveniji

 • nazivna moč kotla: 24 kW, ogrevanje sanitarne vode 28 kW

 • model kotla: GC 2300 W 24/28 C 23

 • modulirano delovanje kotla, vam zagotavlja samodejno prilagajanje vašim trenutnim toplotnim potrebam

 • toplotni izmenjevalnik je iz zlitine aluminija in silicija, ki skrbi za popoln prenos toplote in visok izkoristek

 • izredno visok izkoristek - 94% in energijski razred A

 • tiho delovanje kotla vam zagotavlja velik komfort bivanja

 • zaradi kompaktnih mer je še posebej primeren za majhne prostore

 • upravljanje je zelo enostavno, zlahka se boste znašli tudi brez navodil

 • enostavno vzdrževanje in čiščenje kotla je le še dodaten plus, saj so vse vgrajene komponente dosegljive iz sprednje strani

 • garancija do 5 let (pogoje za garancijo si lahko preberete tukaj » več o garancijskih pogojih«)Za popoln užitek

Prihranek energije in tiho delovanje so odraz visoke kakovosti kotla Condens 2300 W. Enostavno ga boste lahko upravljali tudi brez branja navodil, saj je uporabniški meni izredno enostaven in logično strukturiran. Skratka, kotel bo vedno poskrbel za prijetno topel dom in sanitarno vodo, ter za popolno udobje vašega doma, saj se popolnoma prilagaja vašim potrebam. Privoščite si razvajanje in to po zelo ugodni ceni.

Plinski kondenzacijski kotel Condens 2300 W omogoča široke nastavitvene možnosti. Na razpolago imate različne sodobne regulatorje, za krmiljenje in nadzor kotla. Prepričani smo, da bomo našli najprimernejšega tudi za vas. Kotel Condens 2300 lahko namestite tudi v bivalnih prostorih, saj odlična izolacija poskrbi za izredno tiho delovanje, majhne dimenzije pa za vgradnjo praktično kjerkoli.

Kotel je izredno učinkovit in varčen (izkoristek do 94%, energijski razred A), zato je poraba energenta majhna, obratovalni stroški pa zaradi vgrajenih varčnih komponent izredno nizki. Modulirano delovanje kotla v območju od 10% -100% vedno prilagaja moč vašim trenutnim ogrevalnim potrebam in deluje učinkovito tudi takrat, kadar ne potrebujete polne zmogljivosti. Rezultat: visoka energetska ogrevalna učinkovitost in varčna poraba energenta.


Vzdrževanje kotla
Vzdrževanje
kotla je priporočljivo enkrat letno, ki ga naj opravi pooblaščeni serviser. Servisna mreža je razvejana po celotni Sloveniji, zato boste ne glede na to kje živite zagotovo našli v bližini primernega serviserja, ki vam bo v čim krajšem možnem času napravo letno pregledal.

Seznam pooblaščenih serviserjev


Image title


Image title


Image title


Investirajte v to, kar je dokazano!

Investirajte v preverjeno kakovost, znanje in izkušnje, ki smo jih vedno pripravljeni deliti z vami. Tako bo vaša odločitev o izbiri najbolj primernega ogrevalnega sistema najboljša in lažja.

Prava odločitev vedno šteje, zato stopite v stik z nami: